Pazartesi, Ekim 21

Yeşilçam’a damga vurmuştu! Oyunculuğu bırakan Tolga Savacı’nın yeni mesleği şoke etti

1980’li yıllarda Yeşilçam filmlerine damgasını vuran Tolga Savacı, oyunculuk kariyerine Banu Alkan’la başrolü paylaştığı “Arzu” filmiyle başladı. Güzelliğiyle büyük beğeni toplayan Savacı, daha sonra Hülya Avşar’la birlikte “Sevimli Kadın” ve “Sekreter” filmlerinde rol aldı.

Sinema ve televizyondan tanıdığımız Tolga Savacı uzun süre ekranlardan uzak yaşadı. 2015 yılında yazar Nermin Bezmen ile evlenerek ABD’ye yerleşen Tolga Savacı da oyunculuğu bıraktı.

savaci yeşil çamını çıkarın

Tolga Savacı, klasik araba hobisini Amerika’da işe dönüştürdü. Instagram hesabından zaman zaman paylaşım yapan Tolga Savacı, güncel ve klasik araçların bakımlarıyla ilgileniyor.

Tolga Savaç'ı arayın.  3

Tolga Savacı, 6 Mayıs 1963’te İstanbul’da doğdu. Ablası eski model Sibel Savacı’dır. Ayrıca Zeynep Savacı adında bir kız kardeşi vardır.

Savacı ARAÇ 2 Kaldır

Savacı Fransız Koleji’nden mezun oldu. 1983 yılında modellik eğitimi almak üzere İtalya’ya gitti.

Tolga Savavi'nin aracı

İki yıl boyunca İtalya, Almanya ve Fransa’da model olarak çalıştı ve sutopu oynadı. Gençliğinde bir süre motosiklet yarışçısıydı.

Tolga Savacı 3

Tolga Savacı 2

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Esra Erol'u daha önce hiç böyle görmediniz!  Yıllar önce başrol oynadığı dizi belli olduEsra Erol’u daha önce hiç böyle görmediniz! Yıllar önce başrol oynadığı dizi belli oldu
Çekim hatası gözden kaçmadı!  O sahne gündem olduÇekim hatası gözden kaçmadı! O sahne gündem oldu
Hızlı son karar!  O serinin fişi çekildi  Hızlı son karar! O serinin fişi çekildi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber