Cuma, Eylül 20

Yıldırım Şirketler Grubu CEO’su Yüksel Yıldırım’dan kardeşi Ali Rıza Yıldırım’a tepkisi: Onaylamıyorum – Son Dakika Türkiye Haberleri

Firma sahibi Ali Rıza Yıldırım, haklarını isteyen işçileri tehdit edince kardeşi Yıldırım Grubu CEO’su Yüksel Yıldırım karşılık verdi. Kardeşiyle her zaman fikir ayrılıkları yaşadığını belirten Yüksel, işçilere yönelik tutumu tasvip etmediğini, işçilerin enflasyondan korunacağını söyledi.

Yayınlanma: 15.07.2024 – 04:00

Abo Ol

Google Haberleri

Yıldırım Şirketler Grubu CEO’su Yüksel Yıldırım, Ali Rıza Yıldırım’ın işçilere yaklaşımı ve tarzının ne kendisini ne de Yıldırım Grubu Şirketlerini temsil etmediğini söyledi.

Yıldırım, şunları söyledi: “Yönetim kurulu Nisan 2024’te çalışanların maaşlarına yüzde 15 oranında zam yapılmasına karar verdi. Ancak Ali Rıza Yıldırım bu karara uymadı ve kendi kararıyla bazı üst düzey yetkilileri de yanına alarak işleri yavaşlatmaya çalışan madencilerle bir toplantı düzenledi. “Daha önce yapılan provokasyonlarla Ali Rıza Yıldırım ve Ali Rıza Yıldırım’la toplantıya gelen bazı madenciler arasında olumsuz bir konuşma tarzı ortaya çıktı” dedi.

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş