Pazartesi, Ekim 21

29 kişi hayatını kaybetmişti… Yangın çıkan gece kulübünün sahibi kim? Gece kulübünde neden yangın çıktı? – Son Dakika Yaşam Haberleri

2 Mart’ta Beşiktaş’ta bir gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Gece kulübünün kime ait olduğu ve yangının neden çıktığı konusunda sorular ortaya çıktı. Kuyu, Yangın çıkan gece kulübünün sahibi kim? Gece kulübünde neden yangın çıktı? Detaylar burada…

DİSKO NEREDE?

29 kişinin ölümüne neden olan yangın Maskeli balo adlı gece kulübünde yaşandı. Gece kulübü, Gayrettepe Yıldız Caddesi Esentepe Mahallesi Postanesi Gönenoğlu Caddesi Bulunan.

DİSKODA NEDEN YANGIN ÇIKTI?

Tadilat sırasında sahne yakınında bir patlama olduğu iddia edildi. Patlamanın ardından alevler gece kulübünü sardı. O sırada kulüpte ve binada bulunanlar içeride mahsur kaldı.

GECE KULÜBÜNÜN SAHİBİ KİMDİR?

Gece kulübü operatörleri Şazi Şekergümüş ve Tarkan Ahmet Atabey.

ŞAZİ ŞEKERGÜMİŞ KİMDİR?

Gazeteci Bahadır Özgür, Şazi Şekergümüş Uzun yıllar Sortie, Sess, Biber, Anjelique, Masqurade ve Albüm gibi İstanbul’un büyük gece kulüplerinin kapılarının güvenliğinden sorumlu olduğunu söyledi. Şekorgmüş’ün kasten yaralama suçundan sabıka kaydının olduğu ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber