Salı, Ekim 22

Yere yatıp kapılara tırmandı! Kazakistanlı kadın davranışlarıyla Kingfisher ekibini çılgına çevirdi!

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını üçüncü sezonuyla devam ediyor. Her Cuma akşamı yeni bölümleriyle gündemde olmayı başaran dizinin pek çok hayranı var. Dizi sadece Türkiye’de değil birçok ülkede de popüler hale geldi. İzlemeye doyamayan yabancı seyirciler akın akın Türkiye’ye geliyor.

Yurt dışından Türkiye’ye gelen dizinin hayranları Korhan Yalısı’na akın ediyor. Çekimler sırasında Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir ve diğer oyuncuları görmek için sette saatlerce beklediler.

KONAĞIN ÖNÜNDE YATTI VE GÜVENLİĞİ ÇILGIN YAPTTI!

TikTok’ta dizinin Kazakistanlı bir kadın hayranı yayınladığı videolarla gündem oldu. dinara_abildaa isimli kullanıcı Mert Ramazan Demir’i görmek için hiçbir şey yapmadı. Yayınlanan videolarda villanın önünde yattığı görülen kadın, çalışanları taciz etti.

Ekran görüntüsü 2024-10-14 131327

“Ferit” diyerek kapının önünde durdu ve sık sık zili çaldı. Yayınladığı videoda, kapı zilini çalan kadına kapıyı açan güvenlik görevlisi, “Basmayın, o kapı zilini neden çalıyorsunuz?” isyan etti. Hızını alamayan kullanıcı, fotoğraf çekmek için demir kapıya bile tırmandı.

Ekran görüntüsü 2024-10-14 131712

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber