Pazartesi, Ekim 7

Vahşet öfke yarattı, aramalar arttı… Hatta bunu fırsata çevirdiler! Biber gazı fiyatına fahiş artış

Türkiye’de kadın cinayetleri konusu gündemde kalsa da son hafta yaşananlar bu olayların korkunç boyutlara ulaştığını ortaya çıkardı.

Beyoğlu’nda genç kadın evine yürürken iki kişi tarafından taciz edildi. Bu olayın ardından Semih Çelik, Fatih’te Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i vahşice öldürdü.

65433

BİBER GAZI VE Flaş Işığı ARAMALARI ARTTI

Bu kadın cinayetleri ülke genelinde infial yaratırken, kendini güvende hissetmeyen kadınlar biber gazı, el feneri gibi ürünlere başvurmaya başladı. Skandal vahşetin ardından biber gazı ve el feneri aramaları Google aramalarında üst sıralara çıktı.

23424

ONLAR DA BUNU FIRSAT OLARAK BİLİYORLAR! Daha sonra fahiş artışlar yapıldı

Cumhuriyet yazarı Engin Deniz İpek’in haberine göre, bazı platformlarda ürünler tükenirken fırsatçılar da bu durumu fırsata çevirmekten çekinmedi. Dün sabah bir e-ticaret sitesinde 299 TL fiyatla satışa çıkan duble biber gazına defalarca zam yapıldı.

Biber gazının fiyatı önce 399 TL’ye, ardından 489 TL’ye çıktı. Benzer bir fırsatçılık yine çok aranan bir ürün olan el fenerinde de yaşandı. 469 TL’ye satılan elektrik şok fenerinin fiyatının 550 TL’ye çıktığı görüldü. Bu fahiş fiyat artışlarının ardından bazı kullanıcılar duruma sosyal medyada tepki gösterdi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking Casibom