Pazartesi, Ekim 21

Trabzonspor’da Trezeguet belirsizliği! Fenerbahçe’ye karşı oynama ihtimali düşük…Trabzonspor

Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynadığı maçta golsüz berabere kaldıktan sonra 1 puanla lig puanını 16’ya çıkardı. Maçın ilk 15 dakikasında rekabetçi bir oyun sergileyen mavi-morlu ekip, maçın geri kalan kısmında rakip baskılara karşı etkisiz bir maç oynadı. Hem skorla hem de sahadaki oyunla taraftarını hayal kırıklığına uğratan mavi-morlu ekip, maç boyunca rakip kaleye isabetli şut göndermeyi başaramadı.

Beraberlik serisi bitti

Geçtiğimiz sezonun 29. haftasında ligde Beşiktaş ile iç sahadaki son maçını İhsan Derelioğlu yönetiminde golsüz beraberlikle oynayan Karadeniz ekibi, dün gece bu sezonun ilk beraberliğini bu skorla yaşadı. Bordo mavili takımın Nenad Bjelica ile başladığı üst üste 17 beraberlik serisi, Abdullah Avcı döneminde sona erdi.

UZAKTAN PUAN KAZANILAMAZ

AA-20231029-32564532-32564525-VAVACARS_FATIH_KARAGUMRUK_TRABZONSPOR (Büyük)

Kahverengi-mavili ekip, dün akşam oynanan Fatih Karagümrük maçında deplasmanda kabusunu sürdürdü. İstanbul ekibi karşısında rakip kalesinde gol bulamayan Bordo ekibi, gol atma konusunda etkisiz kaldı ve rakip kaleye girmeyi başaramadı. Deplasmanda puan toplamakta zorlanan Karadeniz temsilcisi, bu sezon deplasmanda çıktığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle sadece 4 puan toplamayı başardı.

TREZEGUET’İN FENERBAHÇE MAÇINDA BELİRSİZLİK

8f0d1a31968b4882a7355a9416fa24b8

Tüm hafta boyunca ayak bileğinde ağrı hisseden ve idmanlarda yoğun bir şekilde çalışan Trezeguet’nin, Karagümrük’teki karşılaşmanın ilk 11 oyuncusu arasında yer alması sürpriz oldu. Isınma sırasında ayak bileğinden sakatlanan ve kadrodaki yerini Fountas’a bırakan Trezeguet’nin sağlık durumu belirsizliğini koruyor. Mısırlı kanat oyuncusunun önümüzdeki hafta F.Bahçe derbisinde oynayıp oynamayacağı, yapılacak kontrollere ve sağlık durumuna göre belli olacak.

BU KEZ TREZEGUET’İN YERİNDE ÇEŞMELER

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Trezeguet’nin zorunlu oyuncu değişikliği sırasında ilk 11’de sol kanatta oynayan ve Alanyaspor maçında yetersiz kalan Bardhi’yi hesaba katmazken, bu kez Trezeguet’in yerine Fountas’ı denedi. Sezonun ikinci haftasından bu yana çıktığı tüm maçlarda ilk 11’de yer alan Bardhi, 8 maçın ardından yedek kulübesine geçti.

PEPE’NİN SÜRESİ ARTTI

Trabzonspor’a transfer olduktan sonra sakatlığı ve antrenman eksikliği nedeniyle forma giyemeyen Nicolas Pepe, bordo formayla ikinci kez sahaya çıktı. Geçtiğimiz hafta Alanyaspor maçında ilk kez forma giyen Pepe, ikinci yarının sonunda oyuna girdi ve 6 dakika sahada kaldı. Fatih Karagümrük karşılaşmasının ikinci yarısında forma şansı bulan futbolcu, Fountas’ın yerine oyuna girdi ve bu kez sahada 21 dakika forma giydi. Sakatlık riskinden korktuğu için teknik direktör Avcı tarafından oyun süresinin zamanla artırılması gereken Pepe, 2 maçta toplam 27 dakika süre aldı.

“TRABZONSPOR UYKU MODUNDA”

AA-20231029-32564532-32564522-VAVACARS_FATIH_KARAGUMRUK_TRABZONSPOR (Büyük)

Trabzon’da yayınlanan gazeteler, rossoblù’nun Fatih Karagümrük ile oynadığı ve golsüz sonuçlanan karşılaşmayı sayfalarına taşıdı. Gazetelerin spor sayfaları, “Şut yok, gol yok”, “Ritim yok, isteksiz”, “Fırtına Gümrük’ü yenemedi”, “Bu takımda emek var”, “Trabzonspor” manşetleriyle takımı ve maçı eleştirdi. Askıya alma moduna girdi” (DHA)

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Rachid Ghezzal sakatlandı!  Yakup Arda Kılıç oyuna girdi...Rachid Ghezzal sakatlandı! Yakup Arda Kılıç oyuna girdi…
İsrail çekildi, Türkiye son 16'ya kaldı!İsrail çekildi, Türkiye son 16’ya kaldı!
Beşiktaş'ta seçim tarihi değişti!  Resmi olarak açıklandı...Beşiktaş’ta seçim tarihi değişti! Resmi olarak açıklandı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber