Çarşamba, Eylül 18

Kamuoyu fark etti! Kızılcık Şerbeti’ndeki yazım hatası gündemde!

Başrollerini Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı Kızılcık Şerbeti, uzun bir aradan sonra üçüncü sezonunun ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Başrollerinde Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik’in yer aldığı dizinin ilk bölümünde tüm dengeler değişti. Alev’in ölümü ve Görkem’in hamileliği nedeniyle gerilim dolu bir bölüm yayınlandı.

KAMUOĞLU HATAYI GERÇEKLEŞTİRDİ!

Yeni bölümüyle sosyal medyada ses getiren dizi, bambaşka bir bölümüyle gündeme geldi. Tüm reyting rekorlarını kıran Cuma gecesi yıldızı Cranberry Sherbeti’nin ilk bölümünde seyirci bir çekim hatasını fark etti. Alev’in Almanya’da doğum yaptığı hastanede Türkçe “çıkış” tabelası belirdi.

Ekran görüntüsü 2024-09-14 085906

Bu hata kullanıcıları güldürdü. Halkın bir kısmı Almanya’nın bazı bölgelerinde Türk sinyallerinin olduğunu iddia etti. Bazıları sahnenin İstanbul’da çekildiğini söyleyip, Almanya’daki bir hastaneymiş gibi davrandılar.

YAPILAN BAZI YORUMLAR…

Ekran görüntüsü 2024-09-14 090832

Ekran görüntüsü 2024-09-14 090722

Ekran görüntüsü 2024-09-14 090744

Ekran görüntüsü 2024-09-14 090813

CRANBERRY ŞERBETİ SEZON 3 İLK BÖLÜM ÖZETİ

Ünallar’ın evine bomba isabet ettiği anlaşılıyor. Öğrendikleri gerçek tüm ilişkileri derinden sarstı ve herkes birbirine düşman oldu. Ancak ilk öncelik Görkem’in sağlığıdır. Olaylı gecede Görkem hastaneye kaldırılır ve Fatih’e şantaj yaparak günü kurtarmasa da zaman kazanmayı planlar.

Kıvılcım ise hayatta en güvendiği adam tarafından aldatıldığının duygusuyla kendini çok kötü hisseder ve yanlış yola sürüklenmek üzeredir. Bu kaosun hemen ardından Kıvılcımlar’ın evinde büyük bir acı yaşanır. Alev doğum sırasında hayatını kaybetti. Doğurduğu çocuk Kıvılcım ile Abdullah arasında velayet kavgasına neden olacaktır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom