Cuma, Eylül 20

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin’den hâlâ haber yok – Son Dakika Türkiye Haberleri

Narin’e yönelik endişeli bekleyiş sürüyor. Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Mahallesi’nde yaşayan Güran ailesinin 8 yaşındaki kızı Narin, 21 Ağustos’ta Kur’an kursuna gitti. Çocuğu bir daha kimse görmedi. Kayıp Narin’in bulunması için özel ekip oluşturuldu.

Dalgıçlar sulama kanalları, dereler ve sazlıklarda çalışırken, diğer ekipler de yer altı görüntüleme cihazlarıyla kayaları, tarlaları, boş evleri, ahırları ve samanlıkları taradı. Ancak bir haftadır süren aramalardan sonuç çıkmadı. Narin henüz bulunamadı. Dün kentin tüm kent ve ilçelerindeki toplu taşıma otobüslerine Narin’in fotoğrafının ve iletişim bilgilerinin yer aldığı posterler asıldı.

‘ZAMANLAR ÇATIŞMAZ’

Diyarbakır Barosu Başkanı Avukat Nahit Eren, Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada, soruşturmayı yakından takip ettiklerini belirterek, ifadeleri “bilgili” sayılanların yanı sıra “şüpheli” olarak gözaltına alınanların bile bulunduğunu kaydetti. “. Eren, soruşturma dosyasında konuşma yasağı olduğu için şu ana kadar kaç kişinin gözaltına alındığı konusunda bilgi veremediğini söyledi.

Eren, Narin’in teyzesinin “Kamera Narin’in Kur’an dersine gittiğini ancak çıkmadığını gösterdiği” iddiasına ilişkin dosyada böyle bir bilginin bulunmadığını, Kur’an ders saatlerinin Narin’in kaybolduğu saatlere denk gelmediğini belirtti. İmamın kurs ifadesinin de alındığını belirten Eren, aralarında imamın da bulunduğu çok sayıda evin arandığını kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş