Perşembe, Eylül 19

Bülent Uygun: Puanla dönmek istiyoruz

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in altıncı hafta karşılaşmasında 21 Eylül Cumartesi günü Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bugünkü antrenman öncesi basına açıklama yaptı.

Uygun, Gaziantep FK karşısında alınan 3-2’lik galibiyeti değerlendirdi ve şunları söyledi; “Tabii ki evimizde zor anlarda takımlarımız bize inanılmaz destek verdi ve o anlarda bizi motive etti. Mağlup olmamıza rağmen onların desteği sayesinde maçı lehimize çevirmeyi başardık. Son 25 dakikada 10 kişi oynamamıza rağmen oyun sistemini ve oyuncularımın özverisini değiştirerek kazanmayı başardık. Gerçekten güçlü bir takıma karşı kazandık. Selçuk Hoca’yı da tebrik ediyorum. İyi bir takıma karşı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

KONYASPOR MAÇINDA GOL 3 PUAN

Konyaspor karşılaşmasının zorlu geçeceğini belirten Uygun, şöyle konuştu: “Konya’da çok iyi bir takımla, çok iyi bir takımla, Ali Turan Hoca ile oynayacağız. Ayrıca Konyaspor taraftarının önünde oynamak gerçekten çok zor. O şehirde zorlu bir maç bizi bekliyor. Sivasspor olarak her zaman olduğu gibi kazanmaya odaklanmış durumdayız. Ne yazık ki Balde’nin kart cezası var. Koita 3 aydır antrenman yapmıyor, eksiği var. Doğal olarak bunlar bize handikap gibi görünüyor. Gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz ama taraftarımızın desteği ve takım oyuncularının özverisi ile bize yakışan şekilde oynayıp, Allah’ın izniyle puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş