Cumartesi, Eylül 28

SİVASSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇINI CANLI İZLEYİN! Sivasspor Başakşehir Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ŞİFRESİZ YAŞAYIN…

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Sivasspor – Başakşehir maçı canlı yayınlanacak. Süper Lig’in 7. haftasında bugün oynanacak karşılaşmada ev sahibi takımda Ali Şaşal, Murat Paluli, Radakoviç, Sundberg, Uğur Çiftçi, Bieganski, Charisis, Moutoussamy, Keita Balde, Garry Rodrigues, Koita; Konuk ekipte Muhammed, Onur, Ba, Opoku, Kemen, Berat, Deniz, Crespo, Figueiredo, Serdar, Piatek ilk 11’de yer alıyor. Sivasspor – Başakşehir karşılaşmasında hakem Çağdaş Altay düdüğü çalacak. Altay’ın yardımcılıklarını ise Ogün Kamacı ve Gökhan Barcın üstlenecek. Dördüncü hakem Alpaslan Şen’dir. İnternetten Sivasspor Başakşehir maçının canlı yayınına ilişkin bilgiler araştırılıyor. İşte Sivasspor Başakşehir maçının saati ve canlı yayın kanalı…

SİVASSPOR – BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Sivasspor – Başakşehir maçı bugün (27 Eylül 2024 Cuma) saat 20.00’de başlayacak.

Sivasspor – Başakşehir maçı BG Grup 4 Eylül stadında oynanacak.

SİVASSPOR – BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA?

Sivasspor – Başakşehir maçı beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak.

SİVASSPOR – BAŞAKŞEHİR MAÇINDA İLK 11

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Murat Paluli, Radakoviç, Sundberg, Uğur Çiftçi, Bieganski, Charisis, Moutoussamy, Keita Balde, Garry Rodrigues, Koita.

BAŞAKŞEHİR: Muhammed, Onur, Ba, Opoku, Kemen, Berat, Deniz, Crespo, Figueiredo, Serdar, Piatek.

SİVAS’TA ZOR KARŞILAŞMA!

Başakşehir altıncı haftayı geçti.

Bu sezon Süper Lig’de oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Başakşehir bu maçlardan topladığı 10 puanla yedinci haftaya 5. sırada başlıyor.

Sivasspor ise bu sezon Süper Lig’de oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti. Ev sahibi ekip 8 puanla gol farkıyla 9. sırada yer alıyor.

SİVASSPOR – BAŞAKŞEHİR BİLGİ MAÇININ CANLI YAYINI

YARGIÇ: Çağdaş Altay
İSTATİSTİK: BG Grup 4 Eylül Stadı
AN: 20.00
SIRASINDA: beIN SPORTS

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking